keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulutervehdys

Vähäsateista joulua toivoen!
Hyvät lukijat,

Tämän vuotinen joulukuinen kirjoitus, ei ehkä herätä samaan tapaan joulumieltä kuin aiemmat, mutta halukkaat voivat muistella aiempia kirjoituksiani pipareista, nugaasta, joulukalasta, kynttilöistä, seimi-asetelmista, Tuomaan päivästä tai enkeleistä.

Vuoden 2014 kirjoituksista on tähän mennessä suosituin ollut tammikuin juttu juustokakun varhaishistoriasta. Suhteessa julkiolo aikaansa sykyinen juttu amerikkalaisesta valmius-liikkestä tulee nähtävästi kuitenkin olemaan suositumpi.

Jostain syystä innostuin 2014 kirjoittamaan monesta sellaisesta aiheesta, joka ei ehkä ollut yleisönsuosikki, kuten käymälähistoriasta. Vaikka kirjoitin käymälähistoriasta vasta syksyllä, on toukokuinen kirjoitus Audrey Hepburnista kiinnostanut vielä vähemmän. Aina ei osaa arvata, mikä kävijöitä kiinnostaa.

Kiitos lukijoille kannustuksesta, jota olen saanut muutamista tämän vuotisista kirjoituksista. On aina mukava huomata, että joku on oikeasti viitsinyt lukea, mitä olen raapustanut, eikä vain käynyt kääntymässä. Eniten kiitosta sai kirjoitukseni Titanicin 3. luokasta.

Hyvää joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2015

toivottelee Elli-neiti

Ei kommentteja: