keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Hennon vaaleanpunaisia unelmia


Asun pienessä, sekaisessa kerrostalokaksiossa ja haaveilen pienestä mökistä maalla, jossa on puutarha, joka tuottaa ruokaa ja ajasta kirjoittaa. Unelmani liittyvät myös kaikenlaisten tuotteiden ja tavaroiden itsevalmistamiseen. Ajatuksen taustalla on sekä ekologinen omavaraisuus että Epikuroksen ajatus hyvästä itsellisestä elämästä, elämän pienistä nautinnoista.

Lapsuudesta asti olen rakastanut sukelluksia menneeseen. Rakastan erityisesti menneisyyden muotia. Suosikki aikakausia ovat empire eli sijaishallitsijamuoti (regency - brittiläinen nimitys), hollantilais-englantilainen barokki-tyyli (kavaljeerit), 1700-luvun lopun siirtymätyyli, 1910-luku (edvardiaaninen eli titanic tyyli) sekä 1930-1940-luvut. Myös monenlaiset etniset vaatetukset kiinnostavat samoin kuin suomalaiset muinais- ja kansanpuvut. Ajatus historiallisen puvun ja asusteiden valmistamisesta alusta loppuun houkuttaa.

Myös muista unelmista, kuten matkailusta kirjoittelen sen kun niitä tulee vastaan.


Pink Marshmallows is a photo of Angie Harms (A is for Angie) and it is licenced under the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Ei kommentteja: